Compensair Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Compensair

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mitchel
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Compensair for å hjelpe andre som trenger assistanse med kompensasjon for en flyforsinkelse eller kansellering. Da mitt fly ble kansellert, hadde jeg ingen ide ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk serviceopplevelse hos Compensair

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med Compensair for å hjelpe andre som trenger assistanse med kompensasjon for en flyforsinkelse eller kansellering. Da mitt fly ble kansellert, hadde jeg ingen ide om hva jeg skulle gjøre eller hvem jeg skulle kontakte. Heldigvis var Compensair der for å hjelpe meg. Compensairs kundeservice var utrolig hjelpsomme og vennlige fra begynnelsen av. De guidet meg gjennom prosessen og ga meg all den informasjonen jeg trengte på en tydelig og koncis måte uten noen form for styring eller pushy oppførsel. Alt de trengte var litt grunnleggende informasjon, som reiseruten min og detaljer om flyproblemet. Etter at saken min ble fulgt opp, fikk jeg vite at jeg kunne få opptil 600 euro i kompensasjon – noe som virkelig overrasket mig positivt! Prisverdien til tjenestene de leverer er verdt hver krone i mine øyne. Jeg kan virkelig anbefale Compensair til alle som har vært involvert i en flyforsinkelser- eller kanselleringsituasjon.Takket være dem fikk jeg det rettmessige beløpet ettergitt på en stressfri måte.


Andre så også på