Canva

Alle anmeldelser

Canva

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Canva

Er du en kunstner? Liker du å skape digitale bilder? Vil du ha en måte å uttrykke deg digitalt? Om du kjenner deg igjen anbefaler vi at du fortsetter å lese. Som digital kunstner og grafisk designer er verktøy en veldig viktig del. Det å bruke riktig designverktøy en sikker måte å forbedre profesjonaliteten din på. En god grafisk designprogramvare gir deg total kontroll over din sfære av grafisk design. Hver programvare kommer med sine egne spesialfunksjoner, det er veldig viktig å forstå hvilken som passer til ønsket oppgave. Canva er et selskap som hevder å tilby grafisk designverktøy for både personlig og bedriftsbruk, men hvor god er programvaren deres? Har programvaren deres nok funksjoner for dine behov? Kan Canva passe enhver grafisk designoppgave? Og hvordan er kundeserviceavdelingen til dette selskapet? For å få svar på disse spørsmålene anbefaler vi at du leser gjennom kundeanmeldeldelser som er lagt igjen av Canva sine kunder. På denne måten finner du ut om Canva er noe som passer for deg.

Om Canva
Canva er et grafisk designselskap. De har  hovedkontor i Sydney i Australia. Selskapets plattform brukes til å skape digital kunst, og blir brukt av folk over hele verden. Ved hjelp av Canva kan du lage grafisk kunst til sosiale medier, presentasjoner, plakater, dokumenter og annet visuelt innhold. Selskapet var Canva startet i 2007. Melanie Perkins studerte ved University of Western Australia, og lærte elevene hvordan de skulle bruke programmer som InDesign og Photoshop-programmer som folk syntes var vanskelig å lære og enda vanskeligere å bruke. Hun oppdaget at det var behov for et nettbasert verktøy for grafisk design. Melanie de riktige hendene som kunne bidra til å gjøre det til en realitet. Han møtte Cliff Obrecht og Cameron Adams, (medgründerne) som sammen med ham brakte den etterlengtede drømmen til virkelighet i 2012. Canva kan bekrefte at de ble brukt av over 750 000 enheter det første året.

Produkter og tjenester fra Canva
Canva tilbyr grafiske designtjenester gjennom sin plattform og programvare. Produktene deres inkluderer Canva pro. Dette er en funksjon som kan brukes av én person eller et lite team. Med denne pakken kan brukeren beskjære og endre størrelse, designe organisering av bilder i mapper og lagre merkevarelogoen, farger og fonter, og Canva for Enterprise for organisasjoner, bedrifter, franchisetakere og byråer med store lag. Programvaren deres tilbyr følgende funksjoner; Design- og publiseringsverktøy. De har også gratis maler, logoer, fonter, bilder og grafikk, Premium arkivbildebibliotek. Du kan eksportere design som PDF, JPG, PNG, Innebygd sosial delings- og presentasjonsmodus. I tillegg finner du Ett-klikks design Magic Resize, Ett-klikks bilde Bakgrunnsfjerner, eksporter design som animerte GIF-er eller MP4-videoer og mange flere. Canva har en 30-dagers prøveversjon for appbrukerne sine, tilbyr betalte abonnementer for Canva Pro og Canva for Enterprise. Brukere kan også betale for at fysiske produkter skal skrives ut og sendes til valgt adresse.

Erfaringer med Canva
Har du brukt Canvas produkter eller programvare før? I så fall vil vi gjerne høre om din erfaring med deres tjenester. Var plattformene deres nyttige for din bedrift? Kunne Canva hjelpe deg med dine personlige prosjekter? Klarte du å designe din forretningslogo? Var programvaren lett å navigere? Hva har du å si om mobilappen eller plattformen? Hva synes du om prisene deres? Syntes du tjenestene var enkle å bruke, eller burde de forbedres? Vi vil gjerne høre om produktene du brukte, og hva du synest om dem. Gi oss beskjed ved å legge igjen en ærlig tilbakemelding med dine vurderinger. Din anmeldelse vil være til stor hjelp for potensielle kunder av Canva. Takk for at du tar deg tid.

Les anmeldelser av nettbutikker.