Bubble Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bubble

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Breana Reichel
Jeg har nylig opplevd å bruke Bubble for å utvikle en webapplikasjon. Og jeg må si, dette verktøyet er fantastisk! Som en ikke-teknisk person var det alltid intimidert når det kom til koding og utv...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Erfaring Med No-Coding: Bubbles

  Jeg har nylig opplevd å bruke Bubble for å utvikle en webapplikasjon. Og jeg må si, dette verktøyet er fantastisk! Som en ikke-teknisk person var det alltid intimidert når det kom til koding og utvikling av programvare. Men med Bubble kunne jeg bygge min egen SaaS-plattform uten problemer på noen få dager! Det beste med denne tjenesten er at alt kan gjøres uten koding, slik at du slipper stresset med å lære et nytt programmeringsspråk. Bubble kommer også med mange inngbygde funksjoner som hjalp meg mye underveis i prosessen. Jeg likte spesielt godt drag-and-drop-grensesnittet som føltes veldig intuitivt og brukervennlig. I tillegg har Bubble et bredt spekter av plugins, maler og integrasjoner som gir deg valgfriheten du trenger for å lage akkurat den appen du ønsker. Også må jeg nevne at kundeservicen hos Bubble er helt topp! Hver gang jeg hadde et spørsmål eller problemstilling ble det besvart raskt og effektivt av deres støttepersonell. Samtlige ansatte jeg snakket både ved telefon eller email var kunnskapsrike, høflige og profesjonelle – noe som betydde mye for meg da man ofte kan havne i trøbbel når man jobber alene. Alt i alt vil jeg si at erfaringen min sammen med Bubble overgikk alle mine forventninger!. De er virkelig innovative innen verden markedsføring-appekonstruksjon industri., Dette tryggheten vil føre alle gårsdagens tekniske nybegynnere til dagens salgbare kommende gründere!


Andre så også på