Xplora Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Xplora

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Ahmed Conroy
Jeg kjøpte nylig Xplora smartklokke for barn, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med produktet. Det er rett og slett en mobiltelefon tilpasset barn, som har alle nødvendige funksjoner som SMS, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Xplora Smartklokke: En innovativ løsning for trygg kommunikasjon med dine små

  Jeg kjøpte nylig Xplora smartklokke for barn, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med produktet. Det er rett og slett en mobiltelefon tilpasset barn, som har alle nødvendige funksjoner som SMS, talemeldinger, GPS-funksjon og skritteller. Det var enkelt å sette opp klokken og aktivere SIM-kortet. Jeg kunne også laste ned den tilhørende appen på telefonen min for å holde oversikt over hvor klokken befinner seg hele tiden. Dette gir meg en trygghetsfølelse når barna mine leker utenfor hjemmet. Barna mine elsker å bruke sin nye Xplora smartklokke - spesielt det faktum at de kan ringe oss når de trenger noe eller bare ønsker å slå av en prat. Med dette produktet kan vi alltid nå hverandre uansett hva som skjer. En annen stor fordel med Xplora er at den er robust nok til å takle daglige fall og støt fra aktive barneaktiviteter. Alt i alt vil jeg anbefale Xplora smartklokker på det sterkeste til andre foreldre som ønsker et kommunikasjonsmiddel mellom dem selv og deres unge barn.


Andre så også på