Xplora

Alle anmeldelser

Xplora

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Telia
Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den ras...

Logo Talkmore
Talkmore

Er du på jakt etter det beste mobilabonnementet som finnes på markedet? Mobilselskap kan ofte være noe av det vanskeligste å...

Xplora

I en tid der stadig mer og mer av kommunikasjonen vår foregår ved hjelp av internett og smarttelefoner dukker det stadig opp nye behov. Det kan gjerne føles rart at det er så mye enklere å komme i kontakt med andre voksne enn sine egne barn. Derfor er det nå mer og mer vanlig at barn har enheter som mobiltelefoner eller smartklokker. Ikke bare gjør dette det enklere for deg å komme i kontakt med barnet ditt, men dersom noe skulle skje kan foreldre også spore barnet via enheten. Men hvordan finne det rette produktet? Her hjelper vi deg til å finne frem til de mest pålitelige og trygge nettforhandlere gjennom å dele andres erfaringer og vurderinger. Les andres anmeldelser om Xplora her for å finne ut om de har produktene du leter etter til ditt barn. 

Om Xplora
Xplora kom med sitt første produkt i 2016 og er et IOT-selskap som fokuserer på produkt tilpasset barn og familier. Selskapet har kontor i Storbritannia, Tyskland, Norge og Sverige, samtidig som de jobber med å utvide til enda flere Europeiske land. I norge kan du handle produkter fra Xplora både på deres nettside men også hos forhandlere som Elkjøp og Komplett, som også fører produktene deres. 

Produkter og tjenester av Xplora
Xplora fører hovedsakelig to ulike smartklokkerdesignet for barn, Xplora X4 og Xplora X5 play. Begge klokkene inneholder de samme funksjonene som en mobiltelefon. Du kan både ringe og sende SMS men klokken har også kamera, GPS og skritteller. En av de mest attraktive funksjonene til smartklokken er at foreldre kan se hvor barnet befinner seg gjennom en app på sin smarttelefon. De kan også forhåndsgodkjenne hvem som har tilgang til å kontakte barnet. Klokken fungerer som en mobiltelefon og har et innebygd SIM-kort og forutsetter at du oppretter et abonnement for klokken. Foreldre kan også opprette trygge soner som og varsle foreldrene når barnet beveger seg utenfor disse sonene. Xplora hevder også at alle deres produkter og tjenester er i henhold til GDPR-kravene. I tillegg til smartklokkene selger de også en powerbank, en vanntett høytaler, noen klær og tilbehør til klokkene. Xplora konsept er delt inn i tre parter - Xplora-smartklokken, Xplora-appen og Xplora-Mobile AS som er leverandøren av SIM-kortene. Selskapet har også inngått et samarbeid med Leos lekeland der de jobber sammen for å skape mer bevissthet rundt barns bevegelsesmønster og skjermtid.

Komplimenter, klager og tips om Xplora
Har du handlet hos Xplora? Eller har du noen erfaringer med tjenestene eller produktene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ved å legge igjen en anmeldelse kan andre brukere lese om dine erfaringer med denne forhandleren for å finne ut om dette er riktig nettbutikk for dem. Del gjerne litt om produktet - kvalitet og brukervennlighet, leveringstid - kom produktet til forventet tid? kundeservice - var det enkelt å komme i kontakt med dem? Og all annen informasjon eller tips som du tenker kan være relevant. Fant du for eksempel en bedre pris hos en annen forhandler? Eller en rabattkode som ga deg avslag på din bestilling? Sett i gang med å lese og dele anmeldelser nå!