Viaplay Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Viaplay

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Telly Grady
Viaplay er virkelig en strømmetjeneste du vil sette pris på! Som ny bruker var jeg spent på hva som skulle møte meg, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å bruke. Det er lett å ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk brukervennlig tjeneste

  Viaplay er virkelig en strømmetjeneste du vil sette pris på! Som ny bruker var jeg spent på hva som skulle møte meg, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å bruke. Det er lett å finne både filmer og serier fra forskjellige sjangere samt populære kanaler for live sport og underholdning! Det som også tiltalte meg med Viaplay, var muligheten til å se innhold når det passer best for meg. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg om hvilken tid favorittprogrammet mitt går på TV-en eller savner noe hvis planene mine endrer seg. Jeg har hatt mange timer med fantastisk underholdning takket være denne tjenesten og anbefaler den helhjertet videre.


Andre så også på