Tvpakker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tvpakker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dawson
Jeg har nettopp prøvd Tvpakker og jeg må si at jeg er positivt overrasket. Jeg var på jakt etter en ny TV-pakke for hjemmet mitt, og fant ut at dette nettstedet kunne sammenligne tilbud fra flere f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel Navigering & God Kundestøtte

  Jeg har nettopp prøvd Tvpakker og jeg må si at jeg er positivt overrasket. Jeg var på jakt etter en ny TV-pakke for hjemmet mitt, og fant ut at dette nettstedet kunne sammenligne tilbud fra flere forskjellige leverandører. Det første som slo meg var hvor enkelt det var å bruke nettstedet. Det var veldig tydelig og intuitivt, så jeg hadde ikke noe problem med å finne frem til de ulike alternativene. Jeg sparte mye tid ved å slippe å lete rundt på forskjellige nettsteder selv. Et annet styrkepunkt med Tvpakker er oppfølgingen fra kundeservice-teamet deres. De sendte meg flere relevante tilbud i løpet av kort tid, og besvarte også alle spørsmålene mine om de ulike pakkene/tjenestene som ble presentert nøye. Jeg endte opp med en pakke som passet perfekt for meg og behovene mine til god pris! Alt i alt synes jeg dette nettstedets struktur og muligheten til å få mange gode alternativer på én gang gjorde prosessen lettere enn hva den normalt ville ha vært. Til slutt vil jeg anbefale Tvpakker hvis du er ute etter et bredere spekter av valgmuligheter når du søker etter nye TV-pakker eller andre lignende tjenester.


Andre så også på