Surfshark Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Surfshark

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hamill
Jeg har nylig kjøpt tjenesten til Surfshark etter å ha prøvd flere andre VPN-tjenester uten å bli skikkelig fornøyd. Dette var absolutt et godt valg! Det som virkelig skiller seg ut for meg er at j...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Praktisk, rask og sikker - Min erfaring med Surfshark

  Jeg har nylig kjøpt tjenesten til Surfshark etter å ha prøvd flere andre VPN-tjenester uten å bli skikkelig fornøyd. Dette var absolutt et godt valg! Det som virkelig skiller seg ut for meg er at jeg kan bruke ubegrensede enheter samtidig, noe som gjør det svært praktisk for meg og min familie. I tillegg gir de god kundestøtte 24/7, selv på norsk! Jeg hadde noen spørsmål om oppsettet mitt og fikk umiddelbar hjelp av en ekspert. Surfshark kan også by på over 3200 servere i mer enn 100 land med RAM-tilkoblingsteknologi, noe som betyr raskere hastighet og tryggere surfing på nettet. Deres "no-logs" policy gjør meg også komfortabel med at mine data beskyttes mens jeg surfer. Alt i alt har Surfshark vært en positiv opplevelse så langt, og jeg vil definitivt anbefale denne VPN-tjenesten videre.


Andre så også på