Shopify Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Shopify

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Baumbach
Shopify er en fantastisk plattform for å starte og vokse din e-handelsbedrift. Jeg prøvde den gratis 3-dagers prøveperioden, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hva jeg fikk tilgang til. Ikke ba...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anbefaler Shopify: Overlegen E-handelsplattform

  Shopify er en fantastisk plattform for å starte og vokse din e-handelsbedrift. Jeg prøvde den gratis 3-dagers prøveperioden, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hva jeg fikk tilgang til. Ikke bare gir de deg et utmerket e-handelssystem, men også verktøy for å administrere alle aspekter av bedriften. Den første tingen som virkelig imponerte meg var det store utvalget av temaer du kan bruke på din butikkside. Det ga meg muligheten til å skreddersy siden min akkurat slik jeg ønsket det uten at det gav noen problemer i brukervennlighet eller funksjonalitet. En annen stor styrke ved Shopify er de integrerte betalingsmulighetene. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for kundenes betalingstyper eller eventuelle tekniske feil som måtte oppstå ved transaksjonen - alt løses enkelt inne på plattformen. Forresten, deres kundestøtte er helt utrolig! De svarte umiddelbart når jeg hadde spørsmål eller behov for hjelp, noe som gjorde hele prosessen mye lettere for meg. Alt i alt har Shopify overgått mine forventninger både når det gjelder funksjonalitet og servicegrad. Enten du starter ny nettbutikk eller ønsker å ta ditt eksisterende firma online burde du absolutt vurdere Shopify!


Andre så også på