One.com Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

One.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reva Oberbrunner
Jeg har nylig brukt tjenestene til One.com for å bygge min egen nettside, og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på deres tjenester og støtte. Registreringen av domenet mitt var enkel og r...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Impressive All-In-One Service

  Jeg har nylig brukt tjenestene til One.com for å bygge min egen nettside, og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på deres tjenester og støtte. Registreringen av domenet mitt var enkel og rask, og prosessen med å sette opp websiden min gikk sømløst takket være den brukervennlige plattformen de tilbyr. Jeg satte også stor pris på det faktum at de inkluderte personlig e-postadresse, SSL-sertifikat og 24/7 kundestøtte i pakken. Det som skilte seg ut spesielt for meg var hvor enkelt det var å legge til WordPress-funksjonalitet på siden min - jeg hadde aldri gjort dette før, men med veiledning fra One.com sin dokumentasjon kunne jeg konfigurere alt uten problemer. Kundeservice via chatvar også alltid hjelpsomme når jeg trengte ekstra assistanse. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale One.coms tjenester for noen som ønsker å bygge en profesjonell nettside uten stress eller vanskeligheter. De leverer alt du trenger samlet i én pakke!


Andre så også på