One.com

Alle anmeldelser

One.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Telia
Telia

Å ha en rask internettforbindelse er viktig for at vi skal kunne leve lettvint i dagens samfunn. Hvordan finner du egentlig den ras...

Logo PRO ISP
PRO ISP

Er du på jakt etter en nettbutikk hvor du kan kjøpe domene eller webhotell? Eller trenger du hjelp til å flytte nettstedet ditt ...

Logo SF Anytime
SF Anytime

Liker du å se på filmer? I såfall har du nok et ønske om en god strømmeplattform hvor du kan se alt du skulle &osla...

One.com

Er du ute etter å starte din egen nettside men er usikker på hvordan du kommer i gang? Det er ikke bare bare å bygge en nettside og det kan også være vanskelig å finne ut hvilke selskap som er de beste dersom du ønsker å kjøpe domene eller webhotell. One.com er et selskap som kan hjelpe deg i gang med nettsiden din, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med One.com slik at du enkelt kan finne ut om dette er et selskap som passer for deg!

Om One.com
One.com ble etablert i Danmark i 2002, og påstår å være en ledende aktør innen salg og formidling av webhotell og domenenavn. Selskapet ble stiftet av gründeren Jakob Jensen og har siden vokst til å være til stede i 149 land. De har registrert selskap i land som Danmark, Sverige, India, Dubai og Filippinene. Visjonen til selskapet er å tilby et enkelt, fleksibelt og brukervennlig produkt for både nybegynnere og profesjonelle når det kommer til nettsidebygging. One.com har blant annet blitt kåret til "best i test" av Netziegers sammenligning av webhotell. 

Produkter og tjenester av One.com
Hos One.com kan du blant annet kjøpe et domene, flytte et domene, kjøpe webhosting pakker, bygge nettside, nettbutikk mm. Du kan også få hjelp med nettsikkerheten til plattformen din, markedsføring og få tilgang til pakker som Office 365. Dersom du ønsker å handle en webhosting pakke fra One.com har de ulike pakker tilpasset ulike behov. Du finner pakker som er egnet for byråer, bedrifter, grundere, bloggere og nybegynnere. Felles for alle webhosting pakkene er at de alle inkluderer gratis domene i et år, gratis nettstedbygger, gratis Google Ads-kreditt, 24-7 kundestøtte, webstatistikk og gratis SSL-sertifikat. Et SSL-sertifikat er et digitalt sikkerhetssertifikat som gis til et domene, organisasjon eller privatperson for å validere autentisiteten til nettstedet. Dette er for å vise at nettstedet eies og drives av de som er forespeilet og inneholder som regel identiteten til vedkommende, gyldighetsperioden, et identifikasjonsnummer osv. One.com har også en rekke samarbeidspartnere. Serverne for deres datasentre leveres av HP, IBM og DELL, mens lagringssystemene deres kommer fra HDS (Hitachi Data Systems). Dersom du vurderer å benytte deg av One.com for å bygge en nettside tilbyr de en 14 dagers gratis prøveperiode, du vil ikke måtte oppgi noen kredittkortdetaljer for å dra nytte av denne prøveperioden. 

Komplimenter, klager og tips om One.com
Har du benyttet deg av produkter eller tjenester fra One.com? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om produktet eller tjenesten du fikk tilgang til gjennom dette selskapet. Si også gjerne litt om kjøpsprosessen, servicen, kvaliteten, brukervennligheten og annen informasjon du tror kan være relevant for andre når de skal avgjøre om de ønsker å benytte seg av dette selskapet. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne de beste alternativene på nett!