Name.com Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Name.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eusebio
Jeg kjøpte nylig min domene og hosting fra Name.com, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten deres. Registreringsprosessen var enkel og intuitiv, slik at også kunder uten teknisk kompetans...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Name.com anmeldelse: En strålende opplevelse!

  Jeg kjøpte nylig min domene og hosting fra Name.com, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten deres. Registreringsprosessen var enkel og intuitiv, slik at også kunder uten teknisk kompetanse kan fullføre bestillingen uten problemer. Det som virkelig skilte seg ut for meg var den utmerkede brukervennligheten til nettstedet deres. Det er så lett å navigere gjennom nettstedet og finne de tjenestene du trenger. I tillegg har de en fantastisk kundestøtte som alltid er tilgjengelig for å hjelpe deg når du trenger det. Prisene på deres produkter er rimelige, spesielt med tanke på hva du får inkludert - domenenavn, et gratis verktøy for nettsidebygging og hosting. Alt i alt anbefaler jeg Name.com til alle som leter etter en pålitelig kilde for sin online-tilstedeværelse!


Andre så også på