MyCall Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MyCall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schoen
Jeg kjøpte nylig et abonnement fra MyCall og jeg er strålende fornøyd med tjenesten. Jeg kunne ikke vært mer glad for å ha funnet denne leverandøren! Tjenesten tilbyr ubegrensede samtaler til EU, S...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  MyCall: Det perfekte valget for internasjonale telefonsamtaler.

  Jeg kjøpte nylig et abonnement fra MyCall og jeg er strålende fornøyd med tjenesten. Jeg kunne ikke vært mer glad for å ha funnet denne leverandøren! Tjenesten tilbyr ubegrensede samtaler til EU, Storbritannia, USA & Canada med opptil 50 GB data - alt dette til en svært rimelig pris på bare 99 kroner i måneden! Det mest imponerende med MyCall er kvaliteten på lyd- og samtalene som går veldig raskt uten hakk eller avbrudd. Jeg har brukt denne tjenesten for både jobb- og personlige anledninger, og opplevelsen min har alltid vært ganske utmerket. Et annet aspekt som skiller seg ut med MyCall er deres kundeservice. Personalet var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om pakken min ved registrering av abonnementet mitt. Deres kompetente agenter var i stand til å gi meg svar på mine bekymringer umiddelbart, noe som gjorde prosessen problemfri. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale MyCall hvis du ser etter en rimelig mobilplan som gir deg mulighet til å ringe fritt rundt omkring i verden!


Andre så også på