Liquid Web Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Liquid Web

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kristoffer VonRueden
Jeg har nylig benyttet meg av Liquid Web for å hoste min nettside og jeg ble forbløffet over deres service. Deres løsning for Managed Hosting var en perfekt pasform til mine behov da nettstedet mit...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flotte Hosting-tjenester fra ledere!

  Jeg har nylig benyttet meg av Liquid Web for å hoste min nettside og jeg ble forbløffet over deres service. Deres løsning for Managed Hosting var en perfekt pasform til mine behov da nettstedet mitt er kritisk viktig for virksomheten min. Det første som imponerte meg med Liquid Web var deres fokus på oppetid og driftssikkerhet, noe som var non-negotiable for meg som eier av et nettsted hvor mange kunder besøker daglig. De sørger alltid for at serverne er oppe og kjører når de skal være det, uten unntak! Deretter vil jeg fremheve den fantastiske kundestøtten jeg mottok fra Liquid Web-teamet. Hver gang jeg hadde spørsmål eller trengte hjelp med tekniske utfordringer, svarte de raskt og hjalp meg med alt jeg måtte trenge. Jeg følte aldri at problemene mine ikke betød noe eller at de ga opp før problemet faktisk var løst. Sist men ikke minst fant jeg også prisene hos Liquid Web passende i motsetning til noen andre konkurrenter i bransjen, særlig når man tar høyde for kvaliteten du får på produktene dine. Alt i alt vil jeg anbefale Liquid Web til alle bedriftseiere eller personer som tjener penger på nett uavhengig av hvilken størrelse virksomheten din måtte ha; fokuset deres ligger nemlig alltid på deg!


Andre så også på