ice Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ice

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Murazik
Jeg har nylig byttet til ice og kan trygt si at jeg er svært fornøyd med tjenestene deres. Mobilabonnementet mitt gir meg mye mer data for pengene sammenlignet med hva jeg hadde tidligere, og jeg t...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott verdi-for-pengene mobilabonnement hos ice

  Jeg har nylig byttet til ice og kan trygt si at jeg er svært fornøyd med tjenestene deres. Mobilabonnementet mitt gir meg mye mer data for pengene sammenlignet med hva jeg hadde tidligere, og jeg trenger ikke bekymre meg for overfakturering. En spesielt positiv opplevelse jeg hadde var da jeg fikk vite om Data Rollover-funksjonen som lar deg beholde ubrukt data til neste måned - dette er virkelig en flott funksjon som hjelper meg å spare enda mer penger. I tillegg inkluderer abonnementet mitt fri SMS/MMS, noe som også bidrar til en mindre stressende mobilopplevelse. Så hvis du vil ha et bedre mobilabonnement uten å betale mer enn nødvendig, anbefaler jeg definitivt ice. Siden du får så mye mer for pengene dine her!


Andre så også på