HBO Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

HBO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Domenick Kris
HBO Max er en strømmetjeneste som har alt du kan ønske deg av filmer og TV-serier. Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med tjenesten siden jeg meldte meg på. Det er utrolig hvor mange nye serier...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min anmeldelse av HBO Max

  HBO Max er en strømmetjeneste som har alt du kan ønske deg av filmer og TV-serier. Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med tjenesten siden jeg meldte meg på. Det er utrolig hvor mange nye serier og klassikere de tilbyr, og det beste av alt: ingen annonser! Seriene og filmene vises i HD-kvalitet, noe som gir en optimal seeropplevelse. Plattformen var også svært lett å navigere selv for noen med begrenset teknologikunnskap. Strømmetjenester kan ofte være kostbare, men prisen på HBO Max er veldig rimelig når man tar i betraktning all den underholdningen som tilbys. En annen stor fordel med HBO Max er at flere brukere kan bruke samme konto uten ekstra kostnad. Jeg liker også hvordan du kan laste ned episoder/filmer offline slik at den fungerer perfekt når du ikke har internett-tilgang. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale å sjekke ut HBO Max hvis man trenger ny underholdning eller vil ha et bredt utvalg å velge fra.


Andre så også på