Retrogaming Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Retrogaming

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bernard
Jeg har nylig handlet hos Retrogaming.no og jeg må si at kjøpsopplevelsen min var virkelig positiv. De tilbyr et bredt utvalg av retrospill-konsoller og tilbehør som er perfekt for gamere som ønske...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse hos Retrogaming

  Jeg har nylig handlet hos Retrogaming.no og jeg må si at kjøpsopplevelsen min var virkelig positiv. De tilbyr et bredt utvalg av retrospill-konsoller og tilbehør som er perfekt for gamere som ønsker å gjenoppleve gamle dager. Jeg fant nettsiden deres enkel å navigere, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat hva jeg var på jakt etter. Produktene de selger er av høy kvalitet, og det synes tydelig at Retrogaming.no bryr seg om kundenes opplevelse fra bestilling til mottakelse av produktet. Jeg satte også pris på den raske leveringen. Min bestilling ankom i god stand bare noen få dager etter bestillingen ble bekreftet. Alt i alt kan jeg sterkt anbefale Retrogaming.no til alle gamere eller samlere som leter etter gamle spillmaskiner eller andre retro-produkter med høy kvalitet og rask leveringstid fra Norge.


Andre så også på