Zoza Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Zoza

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tiffany
Jeg nylig kjøpte noen treningsklær fra Zoza og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra begynnelsen til slutten, alt gikk smidig. Bestillingsprosessen var enkel å navigere, og utvalget av klær ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min erfaring med Zoza

  Jeg nylig kjøpte noen treningsklær fra Zoza og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra begynnelsen til slutten, alt gikk smidig. Bestillingsprosessen var enkel å navigere, og utvalget av klær var imponerende. Da klærne mine ankom, ble jeg positivt overrasket over kvaliteten på produktene. De hadde en flott passform og følte seg veldig komfortable når jeg trente i dem. Jeg likte også det store utvalget av farger og størrelser som tilbys. Annet som er verdt å nevne er den raske leveringen min bestilling kom etter bare noen få dager! Kundeservicen til Zoza fortjener også ros - de svarte raskt på spørsmålene mine ved henvendelser angående produkter eller bestilling. Alt i alt hadde jeg en veldig god opplevelse med Zoza AS . Utmerket produktkvalitet ,bredt utvalg av modeller ,farger og størrelser samt effektiv kundeservice gjorde shoppingopplevelsen min uforglemmelig.


Andre så også på