Zexy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Zexy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Heber
Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med Zexy. Som kunde følte jeg meg velkommen til å utforske seksualiteten min uten noen form for skam eller tabu. Zexy har et bredt utvalg av sexleketøy o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  ZEXY - Din Destinasjon For En Sunn Seksualitet

  Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med Zexy. Som kunde følte jeg meg velkommen til å utforske seksualiteten min uten noen form for skam eller tabu. Zexy har et bredt utvalg av sexleketøy og informasjon om hvordan man kan bruke dem på en trygg og hygienisk måte. Det som virkelig imponerte meg var den inkluderende stemningen i butikken, samt kunnskapsrike ansatte som hadde mye erfaring og var villige til å hjelpe. Jeg dro hjem fra butikken med et produkt som passet mine individuelle behov og ønsker. Jeg vil anbefale alle å besøke Zexy for å få råd om hvordan de kan forbedre sexlivet sitt på en sunn måte. Denne typen opplæring er viktigere enn vi tror, spesielt siden samfunnet fortsatt er preget av mange seksuelle tabuer.


Andre så også på