Yves Rocher

Alle anmeldelser

Yves Rocher

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Yves Rocher

Sliter du med at favoritt produktene dine selges i ulike butikker slik at du hver gang du er tom for noe må innom flere forskjellige butikker? Om du for eksempel er tom for favoritt sjampoen og hudkremen på samme tid er det ikke sikkert at begge disse føres i samme butikk. Derfor er det veldig praktisk at vi nå kan få tak i nesten alt vi trenger på nett. Ved hjelp av bare et par klikk har du akkurat det du trenger på vei hjem til deg. På denne siden hjelper vi deg å velge de beste nettbutikkene ved hjelp av andres erfaring og vurderinger. Yves Rocher er en kjent nettbutikk innenfor kosmetikk, og her kan du finne du om dette er den rette butikken for deg.

Om Yves Rocher
Yves Rocher ble grunnlagt i Frankrike i 1959 av Franskmannen med samme navn, som ble født og oppvokst i den lille landsbyen La Gacilly. Han mistet faren sin i ung alder og tilbragte mesteparten av oppveksten sin til  å hjelpe moren som solgte tekstiler. På et tidspunkt møtte han en healer som introduserte han til en salve som inspirerte Rocher til å begynne å selge salven via postordre. Det var dette som la grunnlaget for merkevaren Yves Rocher. Rocher var også tidlig opptatt av organisk jordbruk og dette spilte en stor rolle i de kosmetiske produktene han produserte. Han ønsket å lage naturlig, miljøvennlig og rimelig kosmetikk til kvinner verden rundt. I frankrike er Yves Rocher et av de aller største merkene innenfor kosmetikk, og i dag finnes selskapet i mer enn 88 land med hundretusenvis av ansatte.

Produkter og tjenester av Yves Rocher
Selskapet er et kjent varemerke innenfor skjønnhet og kosmetikk, og fører en rekke produkter for både kvinner og menn. For å handle hos Yves Rocher må du opprette en profil for å legge inn en bestilling. Etter at du har opprettet en profil kan du gå til min side for å se profilen din. Foreløpig har Yves Rocher ingen fysiske butikker i Oslo eller resten av landet, men du kan bestille hjemlevering i hele Norge eller besøke en fysisk butikk hvis du er på reise i et annet land som for eksempel Frankrike. Produkter som du kan forvente å finne i nettbutikken er hudpleieprodukter som ansiktskrem, rens, øyekrem og leppepleie, i tillegg til en rekke produkter innfor parfyme, hår, sminke og kropp. Se etter tilbud i postkassen eller rabattkode for avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Yves Rocher
Har du noen erfaringer med Yves Rocher? Har du handlet gjennom nettsiden deres eller vært i kontakt med de på en annen måte? Dersom du har benyttet deg av produktene og tjenestene til Yves Rocher setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Vi ønsker at alle våre brukere skal kunne finne frem til de beste alternativene basert på anmeldelser og erfaringer fra andre. Mottok du det du hadde bestilt? Var du noen gang i kontakt med kundeservice? Holdt de leveringstiden? Alt dette og annen informasjon du tror kan være interessant for andre å lese før de tar i bruk tjenestene til dette selskapet vil vi gjerne høre om!