XXL Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

XXL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Levi
Jeg har nylig handlet på XXL og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Utvalget deres er stort og variert, og det var enkelt å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg ble imponert over ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En hyggelig handleopplevelse hos XXL

  Jeg har nylig handlet på XXL og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse. Utvalget deres er stort og variert, og det var enkelt å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg ble imponert over hvor mange kjente merkevarer de hadde i butikken. Kundeservicen var også utmerket. De ansatte var hjelpsomme og vennlige, og svarte tålmodig på alle spørsmålene mine. Jeg følte meg virkelig ivaretatt som kunde. På toppen av alt dette fikk jeg også gode priser på produktene mine, noe som gjorde shoppingopplevelsen enda bedre. Til slutt vil jeg bare si at XXL virkelig lever opp til slagordet sitt om å være Nordens største sportskjede med et bredt sortiment av kjente merkevarer. Hvis du leter etter sport- eller villmarkutstyr så burde du absolutt sjekke dem ut!


Andre så også på