Weber Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Weber

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Austin Rau
Jeg har nettopp kjøpt en Weber grill og jeg må si jeg er veldig fornøyd med produktet! Det var så enkelt å sette opp, selv for meg som ikke er spesielt flink med slike ting. Kvaliteten på grillen s...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Min erfaring med Weber-grill

  Jeg har nettopp kjøpt en Weber grill og jeg må si jeg er veldig fornøyd med produktet! Det var så enkelt å sette opp, selv for meg som ikke er spesielt flink med slike ting. Kvaliteten på grillen ser ut til å være svært høy, fra materialet til håndverket i detaljene. Jeg har også prøvd noen av de grillingoppskriftene som ble anbefalt på Webers nettside, og maten kom ut fantastisk! Jeg vil definitivt anbefale Weber-griller til andre som leter etter et kvalitetsprodukt for grilling. De har virkelig tenkt gjennom alt - fra materialer og funksjonalitet til bruksanvisninger og oppskrifter. Alt dette gjør at du kan få den beste mulige grillopplevelsen uten stress eller problemer.


Andre så også på