Watski Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Watski

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reichel
Jeg nylig handlet på Watski for å kjøpe noen båtutstyr og jeg ble svært imponert over min kundeopplevelse. På nettsiden deres hadde de et bredt utvalg av produkter fra sterke varemerker, og det var...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Watski

  Jeg nylig handlet på Watski for å kjøpe noen båtutstyr og jeg ble svært imponert over min kundeopplevelse. På nettsiden deres hadde de et bredt utvalg av produkter fra sterke varemerker, og det var enkelt å finne akkurat det jeg trengte. Leveringen var rask og problemfri, produktene mine kom godt pakket inn og hele transaksjonen var både enkel og trygg. Det virkelig skiller seg ut med denne nettbutikken er deres fantastiske service - alle spørsmål eller problemer jeg hadde ble løst umiddelbart av deres hjelpsomme kundestøtteteam. Watski tilbyr også fri frakt når du handler over 1500 kr, som gjorde det enda mer attraktivt å handle hos dem da jeg fikk alt jeg trengte til en pris som passet fint inn i budsjettet mitt. Endelig setter de sine kunders behov først ved sin 90-dagers returpolicy. Alt i alt er min erfaring med Watski ekstraordinær, fra start til slutt. Jeg vil absolutt anbefale denne butikken til alle båteiere som leter etter høykvalitetsbåtutstyr på nettet.


Andre så også på