WalkingPad Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

WalkingPad

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Greenfelder
Jeg har nylig kjøpt WalkingPad, og jeg er svært fornøyd med produktet! Det var enkelt å sette opp - alt jeg trengte å gjøre var å koble det til strømmen og slå det på. Jeg ble positivt overrasket o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gjør jobbing hjemmefra mer aktiv med Walking Pad

  Jeg har nylig kjøpt WalkingPad, og jeg er svært fornøyd med produktet! Det var enkelt å sette opp - alt jeg trengte å gjøre var å koble det til strømmen og slå det på. Jeg ble positivt overrasket over hvor lite plass den tar opp når den er brettet sammen, så det passer perfekt i leiligheten min. Etter bare noen få dager med bruk føler jeg allerede at dette har hjulpet meg med å holde meg aktiv mens jeg jobber hjemmefra. Jeg kan nå gå flere kilometer om dagen uten engang å forlate stuen! Å handle fra WalkingPad.no var også en utmerket opplevelse - nettstedet hadde et bredt utvalg av produkter og det var trygt å shoppe derfra. Totalt sett vil jeg absolutt anbefale WalkingPad til alle som ønsker en praktisk måte å komme seg i bevegelse på daglig basis.


Andre så også på