Vita Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vita

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jacobs
Jeg har akkurat handlet hos Vita og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg fant alt jeg trengte innen hudpleie, makeup og helsekost på deres nettside. Bestillingen var enkel å gjøre og frakten ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min Erfaring Med VITA.NO

  Jeg har akkurat handlet hos Vita og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg fant alt jeg trengte innen hudpleie, makeup og helsekost på deres nettside. Bestillingen var enkel å gjøre og frakten var overraskende rask! Produktene mine ble levert hjem til meg bare noen få dager etter at jeg bestilte dem. Prisene er også veldig konkurransedyktige - jeg sammenlignet prisene deres med andre nettbutikker som selger lignende produkter, men Vita hadde definitivt de beste prisene. Det jeg setter mest pris på med Vita, bortsett fra det store utvalget av produkter og lave priser, er kvaliteten på produktene deres. Jeg har tidligere erfaringer med å kjøpe billigere skjønnhetsprodukter som ikke fungerer så bra eller forverrer huden min. Men alle produktene jeg kjøpte fra Vita fungerte perfekt for meg! Så alt i alt vil jeg absolutt anbefale alle å sjekke ut Vitas nettside hvis du ser etter skjønnhetsprodukter av høy kvalitet til lave priser!


Andre så også på