Varmepumpeshopen

Alle anmeldelser

Varmepumpeshopen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Varmepumpeshopen

Ser du etter en ny varmepumpe eller kanskje du tenker på å skaffe deg din første? Varmepumper kan være kostbare og det er derfor svært viktig å gjøre litt undersøkelser når man skal gå til innkjøp av et slikt produkt. Som med all elektronikk så er kvalitet og holdbarhet noe av det viktigste. I dag kan du kjøpe alt fra den varmepumpen du ønsker deg, men også installasjon av den, på nett. Varmepumpeshopen er en forhandler som tilbyr begge disse tjenestene, men hvordan vet du om dette er en trygg og pålitelig forhandler? denne siden deler vi anmeldelser og erfaringer fra andre brukere som har handlet hos denne leverandøren. Dette gjør det enkelt for deg å finne ut om dette er en sikker forhandler før du bestemmer deg for om du ønsker å handle hos de!

Om Varmepumpeshopen
Varmepumpeshopen er en nettbutikk for varmepumper og installasjon som drives av selskapet Zave. Zave har eksistert helt siden 1988 og har lenge jobbet med varmepumper for både privatpersoner og bedrifter. For at Varmepumpeshopen også skal kunne tilby installasjon så samarbeider de også med bedriften Inselo Installasjon AS, et selskap som har eksistert siden 2016 og fokuserer på å utføre installasjoner og support av elektronikk for personer og bedrifter i både Norge og Sverige. 

Produkter og tjenester av Varmepumpeshopen
På varmepumpeshopen kan du  handle varmepumper fra kjente merker som Panasonic, Toshiba, Fujitsu og Cooper & Hunter. En varmpepumpe en et luftsirkuleringssystem som brukes for å øke temperaturen ved hjelp av elektronikk. En av de største fordelene med varmepumper er energisparing og varmepumpeshopen hevder at du kan spare opptil 65% av oppvarmingskostnadene dine dersom du bytter fra et annet oppvarmingssystem til en varmepumpe.  I tillegg til varmepumper selger bedriften også klimaanlegg fra Panasonic, Mitsubishi Electric og Cooper & Hunter. Et klimaanlegg brukes som regel for motsatt formål enn en varmepumpe, men har også fordeler som at den sørger for at luften i i rommet filtreres noe som skaper et sikrere og friskere inneklima. Når du kjøper en varmepumpe eller et klimaanlegg kan du også bestille montering via selskapet Inselo Installasjon AS, vær oppmerksom for at alle som skal montere eller demontere slike anlegg må ha noe som kalles et F-gass sertifikat, noe som vi si at du ikke skal gjøre dette selv dersom du ikke har riktige kvalifiseringer. Varmepumpen har også et trygg e-handel sertifikat, som er utarbeidet for å sørge for at nettforhandleren ivaretar forbrukerenes rettigheter og netthandlerens forpliktelser. 

Komplimenter, klager og tips om Varmepumpeshopen
Har du noen erfaring med Varmepumpeshopen eller Zave? Har du noen gode råd eller tips du skulle ønske du visste om før du benyttet deg av tjenestene og produktene til dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Her på denne siden kan du lese og dele erfaringer med andre brukere for å finne frem til de beste alternativene innenfor nettbutikker og netthandel. Del og få tips om alt fra leveringstid til kvalitet på produkt, og kanskje til og med tips om hvor du kan finne en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.