Varmepumpeshopen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Varmepumpeshopen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Edmund Kihn IV
Jeg har nettopp kjøpt en varmepumpe fra Varmepumpeshopen og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring derfra. De hadde et bredt utvalg av varmepumper fra markedsledende merker som Mitsubi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vurdering av Varmepumpeshopen - Profesjonell service med høy kvalitet produkter

  Jeg har nettopp kjøpt en varmepumpe fra Varmepumpeshopen og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring derfra. De hadde et bredt utvalg av varmepumper fra markedsledende merker som Mitsubishi, Panasonic og Fujitsu til lave priser. Det gjorde det enkelt å finne riktig modell for meg og mitt hjem. Bestillingen min ble levert raskt, noe som også var en stor fordel. Installatørene de bruker virket svært profesjonelle og utførte monteringen av varmepumpen komplett på kort tid. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Varmepumpeshopen til alle som ser etter gode kvalitetsvarmepumper til rimelige priser, spesielt hvis man ønsker å unngå stresset ved lange leveringstider eller dårlig installasjonsservice.


Andre så også på