Uniggardin Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Uniggardin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Abbott
Jeg kjøpte gardiner på mål fra Uniggardin, og jeg er veldig fornøyd med produktene jeg mottok. Utvalget av forskjellige gardintyper var imponerende, og alt føltes veldig profesjonelt fra begynnelse...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  UNIGgardin - Flotte produkter til rimelige priser

  Jeg kjøpte gardiner på mål fra Uniggardin, og jeg er veldig fornøyd med produktene jeg mottok. Utvalget av forskjellige gardintyper var imponerende, og alt føltes veldig profesjonelt fra begynnelse til slutt. Jeg satte spesielt pris på det store utvalget av farger og stofftyper å velge mellom. Bestillingen ble enkelt gjort via nettstedet deres, og jeg kunne raskt velge de nøyaktige dimensjonene jeg trengte for å passe vinduene mine perfekt. Leveransen var også hurtig; Gardinene ankom i god stand etter kort tid. Den endelige kvaliteten og utførelsen av gardinene var definitivt verdt prisen betalt - De ser flotte ut i hjemmet mitt! Jeg ville absolutt anbefale UNIG-gardiner til hvem som helst som vil ha høykvalitets-gardiner til en rimelig pris.


Andre så også på