UNice Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

UNice

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Angel Luettgen
Jeg har nylig kjøpt hårubndles fra UNice sin nettbutikk og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Jeg valgte denne butikken etter å ha lest om deres fokus på kvalitet, og jeg kan bekre...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Høykvalitets ekte menneskehår- produkter fra UNice Hair Nettbutikk

  Jeg har nylig kjøpt hårubndles fra UNice sin nettbutikk og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Jeg valgte denne butikken etter å ha lest om deres fokus på kvalitet, og jeg kan bekrefte at håret er virkelig av god kvalitet. Leveransen var også rask, så jeg trengte ikke å vente lenge før jeg kunne begynne å bruke det nye håret mitt. Hva som imponerte meg mest var 30-dagers returpolicyen - en trygghet for meg som ny kunde. UNice Hair har virkelig hjulpet meg å føle meg selvsikker med håret mitt. Jeg vil absolutt anbefale denne nettbutikken til alle som leter etter ekte menneskehårprodukter til en rimelig pris.


Andre så også på