Tieroom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tieroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Julius Cummerata
Jeg hadde en fantastisk opplevelse da jeg handlet slips og sløyfer hos Tieroom. Utvalget deres er enormt, med over 600 unike design i ull, silke, bomull og lin. Jeg fant akkurat det jeg lette etter...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket Shopping Opplevelse hos Tieroom

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse da jeg handlet slips og sløyfer hos Tieroom. Utvalget deres er enormt, med over 600 unike design i ull, silke, bomull og lin. Jeg fant akkurat det jeg lette etter til mitt formelle antrekk. Ikke bare hadde de et imponerende utvalg, men også gratis frakt og utrolig kundeservice. De ansatte var svært hjelpsomme og gjorde min shoppingopplevelse veldig hyggelig. Produktene jeg kjøpte var av høy kvalitet og så like bra ut i virkeligheten som på nettet. Jeg ble virkelig positivt overrasket med alt fra bestillingen til leveringstiden. Alt i alt vil jeg anbefale Tieroom på det sterkeste til alle som leter etter flotte slips eller sløyfer av høy kvalitet med enkel online-shopping, rask leveringstid samt god service!


Andre så også på