Thomann Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Thomann

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Madilyn Leffler
Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med Thomann. Jeg kjøpte en gitar derfra og hele prosessen var veldig jevn og problemfri. Bestillingsprosessen på nettsiden deres var enkel å navigere...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket shoppingopplevelse hos Thomann

  Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med Thomann. Jeg kjøpte en gitar derfra og hele prosessen var veldig jevn og problemfri. Bestillingsprosessen på nettsiden deres var enkel å navigere, og det var rikelig med informasjon om produktet mitt. Leveransen min kom i tide som lovet, og alt ble levert i god stand uten skade. Kvaliteten på gitar var utmerket og overgikk mine forventninger. Hvis du er ute etter musikkutstyr av høy kvalitet til gode priser, vil jeg absolutt anbefale å sjekke ut Thomann sin nettside. Deres brede sortiment av forskjellige instrumenter gjør at de skiller seg fra andre butikker som selger musikkutstyr. Alt i alt kan jeg si at min erfaring med Thomann har vært svært tilfredsstillende, både når det gjelder produkter og service!


Andre så også på