Theo+George Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Theo+George

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Amelia
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Theo+George og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Alle produktene deres ser så flotte ut på bildene, men når du faktisk får dem i hendene o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Grønn mote til gode priser

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Theo+George og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Alle produktene deres ser så flotte ut på bildene, men når du faktisk får dem i hendene opplever du hvor mykt og behagelig stoffet føles mot huden din. Det beste med denne merkevaren er fokuset de legger på å bærekraftige materialer. Jeg elsker konseptet av å handle for miljøvennlige produkter som samtidig ser bra ut til en overkommelig pris. Leveransen var også rask og gratis! Produktene er godt designet; de passer alle men ikke stramme eller baggy rundt midjen eller ermene. Jeg brukte t-skjorten hele dagen, og den ble ikke klebrig eller våt selv om det var en varm dag. Alt i alt vil jeg anbefale Theo+George til alle som ønsker et bærekraftig alternativ uten å gå på kompromiss med stil.


Andre så også på