The Luxury Closet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

The Luxury Closet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Shanel Witting
Jeg har nylig kjøpt et par sko fra 'The Luxury Closet' og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse. Jeg gjorde mitt kjøp online, og hele prosessen var veldig enkel og brukervennlig. Siden tilb...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Toppkarakter for The Luxury Closet - Fantastisk Opplevelse

  Jeg har nylig kjøpt et par sko fra 'The Luxury Closet' og jeg må si at det var en fantastisk opplevelse. Jeg gjorde mitt kjøp online, og hele prosessen var veldig enkel og brukervennlig. Siden tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse merker til rabatterte priser på opptil 90% av butikkpris. Det jeg satte mest pris på var kundeservice. De var svært hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktet før bestillingen, så vel som å følge opp med fraktinformasjon etterpå. Skoene mine ankom i god stand og de ser like bra ut som bildene viser. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt kjøp fra The Luxury Closet, og vil absolutt anbefale dette nettstedet for alle som ønsker å få tak i ekte luksusprodukter uten å betale full pris.


Andre så også på