Tanum Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tanum

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mitchell
Jeg besøkte Tanum nylig for å kjøpe noen nye bøker, og jeg hadde en utmerket opplevelse. Utvalget var fantastisk, med bestselgere fra kjente forfattere blandet sammen med nye romaner og spenningsbø...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tanums Treffsikre Bokkjærlighet

  Jeg besøkte Tanum nylig for å kjøpe noen nye bøker, og jeg hadde en utmerket opplevelse. Utvalget var fantastisk, med bestselgere fra kjente forfattere blandet sammen med nye romaner og spenningsbøker. Det var ikke bare variasjonen i utvalg som imponerte meg; prisingen treffer rett inn i lommeboken samtidig som de gir gode boktilbud. En ting som sto ut for meg var også den høye kvaliteten på stoffomslagene til de nyeste bøkene: det føles nesten like bra som selve liggeunderlaget mitt! Jeg vil anbefale Tanum til alle leseeelskere der ute. Jeg ble imponert over tjenesten og har allerede planer om min neste tur dit!


Andre så også på