Suprfit Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Suprfit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Federico
Suprfit er en god kilde for trening utstyr. Jeg har kjøpt flere produkter derfra og har alltid hatt gode erfaringer med både produktene og kundeservicen. Utvalget de tilbyr er veldig bredt, fra vek...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En god kilde for treningsutstyr - mine positive opplevelser med Suprfit

  Suprfit er en god kilde for trening utstyr. Jeg har kjøpt flere produkter derfra og har alltid hatt gode erfaringer med både produktene og kundeservicen. Utvalget de tilbyr er veldig bredt, fra vekter til maskiner, inkludert oppbevaring og tilbehør også. Prisene deres er konkurransedyktige sammenlignet med andre fitness-butikker jeg pleier å handle hos. Jeg vil anbefale Suprfit for alle som leter etter høykvalitets trening utstyr til en rimelig pris. Jeg satte spesielt pris på den raske fraktprosessen når jeg bestilte vekter - pakkene ble levert hjemme hos meg i løpet av noen få dager etter bestillingen min. Kundeservice var også hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om noen av produktene sine egenskaper før jeg foretok mitt kjøp.


Andre så også på