StrawberryNet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

StrawberryNet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lloyd
Jeg har nylig handlet på StrawberryNet og jeg må si at jeg er imponert over deres tjenester. Deres bortimot uendelige utvalg av skjønnhetsprodukter fra mer enn 800 kjente brands gjør det til et par...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  StrawberryNet-anmeldelse: Rimelige og Sofistikerte Skjønnhetsproduktrettigheter

  Jeg har nylig handlet på StrawberryNet og jeg må si at jeg er imponert over deres tjenester. Deres bortimot uendelige utvalg av skjønnhetsprodukter fra mer enn 800 kjente brands gjør det til et paradis for enhver beauty-elsker der ute. Det beste med å handle hos StrawberryNet er den konkurransedyktige prisingen som de tilbyr, i tillegg til at man får gratis frakt verden rundt ved å handle for så lite som $30. Serviceopplevelsen var også helt fantastisk! Gjennom hele transaksjonen hadde jeg ingen problemer - alt gikk glatt. Varer ble levert raskt og effektivt, og kundeservicen var behagelig og helpful når det kom noen spørsmål eller bekymringer angående produktene jeg handlet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale alle beautyers å sjekke ut dette nettstedet om du ønsker å spare litt penger på dine daglige skjønnhetsprodukter uten å måtte gå ned på kvalitet eller hoppe mellom forskjellige butikker for alle merkene man vil ha tak i.


Andre så også på