Stormberg

Alle anmeldelser

Stormberg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Stormberg

Er du på utkikk etter nye klær? Vil du ha noe av høy kvalitet? Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg varm i ulikt ver, men passer dette selskapet for deg? Har de så gode klær de skal ha det til? Lever de opp til sine kunders forventninger? Burde du heller prøve noe annet? Finn ut ved å lese anmeldelser av andre kunder. Disse kundene deler sine meninger og erfaringer med dette selskapet.

Om Stormberg
Stormberg ble grunnlagt av Steinar J. Olsen og i 1998 og har hovedkontor i Kristiansand. I dag har det vokst til et gigantisk selskap, og de hadde i 2017 en omsetning på 370 millioner kroner. De selger også til Sverige og Finland, med nettbutikker som tjener de landene. Noe Stormberg er stolte av er at i 2002 ble de, som første tekstil- og sportsmerkevaregjort som medlem i Initiativ for Etisk Handel. Det betyr at Stormberg er anerkjent som et selskap som jobber for ansvarlig og bærekraftig produsering av deres produkter. Være det seg innen klima, hvordan klærne lages, eller sikkerhet for de som lager klærne. I det minste får det deg som kunde til å føle deg litt bedre om du velger å handle hos de, når du vet hvordan de driver. I tillegg til det driver de med noe som kalles 1% til samfunnet, som innebærer at de lover å gi en prosent omsetningen til humanitære og samfunnsnyttige prosjekt. 

Produkter hos Stormberg
Stormberg selger først og fremst klær knyttet til aktivitet utendørs. De har klær til begge kjønn, og det inkluderer er til alle, i alle aldre. Til kvinner og menn og til barn helt nede i 1-årsalderen. Om du ønsker å ha et aktivt barn har du i det minste ingen unnskyldninger når det kommer til hva de kan ha på seg når de er ute. De har rett og slett alt du kan tenke deg for alle typer av aktiviteter. De selger ullundertøy og de selger dunjakker. De selger også t-skjorter, som passer om du eventuelt ønsker å ha Stormberg på deg i den vanlige hverdagen også. De tilbyr en rekke ulike klær du kan burke i ulikt ver. Stormberg er et merke som passer for de som ønsker å tilby klær til de som er aktive. Med tanke på markedet som Stormberg eksisterer i er det ikke rart at de har hatt så stor suksess. Fordi det er jo kaldt i Norge, og om man har et selskap som selger varme og gode klær, til en rimelig pris, så kommer det selskapet til å lykkes. Kundeservicen hos Stormberg er under fokus, og de ønsker å hjelpe deg fikse ditt problem.

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Stormberg
Har du noen gang kjøpt klær fra Stormberg? Vi vil gjerne høre om dine meninger. Ville du vært brukt litt av tiden din på å skrive en anmeldelse av selskapet? Hva synes du dem? Oppfylte klærene du kjøpte forventningene dine? Hvordan behandlet kundeservice deg når du hadde et spørsmål eller en klage? Gi oss beskjed via en kundeanmeldelse med din erfaring, mening og mer om dette klessmerket. Din anmeldelse kan hjelpe andre finne ut om Stormberg er noe for deg. Takk for at du tar deg tid!