Stormberg Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Stormberg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mikayla Kozey
Jeg har akkurat kjøpt turklær fra Stormberg og jeg er ekstremt fornøyd med mitt kjøp. Tro mot deres omdømme som spesialister på turutstyr, hadde de et utmerket utvalg av klær til både voksne og bar...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket opplevelse hos Stormberg

  Jeg har akkurat kjøpt turklær fra Stormberg og jeg er ekstremt fornøyd med mitt kjøp. Tro mot deres omdømme som spesialister på turutstyr, hadde de et utmerket utvalg av klær til både voksne og barn. Jeg var imponert over kvaliteten på produktene - alt virker veldig holdbart og godt laget for å takle alle værforhold vi kan møte i Norden. Kundeservicen jeg fikk var også enestående. De ansatte var svært kunnskapsrike om produktene sine, hjelpsomme når det gjaldt størrelser og passformer, og tok seg tid til å besvare alle mine spørsmål grundig. Deres online returprosess var også smidig og enkel å følge. Alt i alt ville jeg definitivt anbefale Stormberg til enhver person som leter etter høy kvalitet turklær eller turopplevelse generelt!


Andre så også på