Stay in Place Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Stay in Place

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Trace Kutch
Jeg har nettopp kjøpt en sports-bh fra Stay In Place, og jeg er super fornøyd med mitt kjøp! Jeg skulle egentlig aldri trodd at det ville vært mulig å finne en så behagelig og stødig bh i min størr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sports-BH fra Stay In Place - Perfekt Passform

  Jeg har nettopp kjøpt en sports-bh fra Stay In Place, og jeg er super fornøyd med mitt kjøp! Jeg skulle egentlig aldri trodd at det ville vært mulig å finne en så behagelig og stødig bh i min størrelse, men Stay In Place tilbyr et bredt spekter av størrelser. Det var utrolig lett å finne min størrelse ved hjelp av deres størrelsesguide. Stoffet føles veldig mykt og pustende, noe som gjør at jeg kan holde meg tørr under treningene mine. Stroppene på bh-en holder seg godt på plass slik at den ikke sklir eller glir rundt når jeg beveger meg. Jeg har allerede prøvd denne sports-bh-en både for yoga- og løpetrening, og den har fungert bra for begge deler! Til slutt vil jeg bare si at dette var definitivt et flott kjøp som ga meg god verdi for pengene mine!


Andre så også på