Sporttema Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sporttema

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marisol
Jeg kjøpte nylig en crosstrainer fra Sporttema og jeg er veldig fornøyd med produktet. Bestillingen gikk veldig greit, og leveringen kom raskt. Crosstraineren var lett å sette sammen og virker soli...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Crosstraining - Anmeldelse av Sporttema

  Jeg kjøpte nylig en crosstrainer fra Sporttema og jeg er veldig fornøyd med produktet. Bestillingen gikk veldig greit, og leveringen kom raskt. Crosstraineren var lett å sette sammen og virker solid og av god kvalitet når jeg bruker den. Det er mange programmuligheter for ulike treningsøkter på maskinen, noe som gjør treningen variert og spennende. Det er også verdt å nevne at kundeservice hos Sporttema var hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål rundt leveransen. Prisene deres på treningsutstyr syns jeg også ligger bra an i markedet. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Sporttemas produkter til alle som ønsker seg et godt utvalg av treningsapparater hjemme.


Andre så også på