Søstrene Grene

Alle anmeldelser

Søstrene Grene

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Lunehjem.no
Lunehjem.no

Vi nordmenn er svært opptatt av et vakkert og estetisk hjem. Derfor finnes det i dag et hav av interiørbutikker på nett slik at ...

Logo Homeroom
Homeroom

Er du glad i å gjøre det koselig hjemme? Ønsker du et hjem som er vakkert og fult av inspirasjon? I dag kan du finne absolutt a...

Logo Dustin Home
Dustin Home

Teknologien i dag er i stadig utvikling og mange har en stor interesse for å følge med på de nyeste produktene på markedet...

Logo Hviit
Hviit

Er det på tide med en oppfriskning hjemme? Leter du etter inspirasjon og interiørartikler for å friske opp hjemmet eller kontore...

Søstrene Grene

Vi nordmenn bruker gjerne både tid og penger på å gjøre det koselig hjemme, noe som har gjort interiør til et populært varesegment. I dag kan vi finne så og si alt vi ønsker på nett, men et enormt utvalg av nettbutikker kan gjøre det vanskelig å velge den rette. Vi har derfor laget en oversikt med anmeldelser om de ulike selskapene slik at det er lettere for deg å finne butikken som passer best for deg. Se hva tidligere kunder har å si om nettbutikker som Søstrene Grene her på ReviewsBird.

Om Søstrene Grene
Søstrene Grene er en detaljhandel som fører varer innen interiør og andre hjemartikler både på nett og i fysiske butikker. Selskapet ble først etablert i Danmark i 1973 av Knud Cresten Vaupell Olsen og Inger Grene. Den første butikken i Norge ble åpnet i Stavanger i 2006 og butikkjeden finnes i dag i både Danmark, Norge, Island, England mm. I følge selskapet selv er deres visjon å skape en hyggelig handleopplevelse i vakre omgivelser og med produkter av høy kvalitet.

Produkter og tjenester av Søstrene Grene
Sortimentet til Søstrene Grene består hovedsakelig av interiørvarer innen ulike produktkategorier som blant annet lys, tilbehør, møbler og dekor. De selger også varer som leker, serviser, kjøkkenprodukter, håndarbeidartikler, hobbyprodukter mm. Du kan også finne inspirasjonsoversikter som viser hvordan du kan kombinere de ulike produktene deres for å skape stilen du ønsker. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente at varene vil bli sendt innen 1-3 virkedager. For ordrer på et beløp over 598kr vil bestillingen sendes fraktfritt. For bestillinger under dette beløpet vil det komme et tillegg på 69kr. Du kan også velge andre leveringsmetoder der prisen vil variere. Du har automatisk 30 dager returrett på alle ordrer, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. De overholder også kjøpsloven som sier at du rett til å reklamere på et produkt i 24 måneder. Dersom du ønsker å motta informasjon om blant annet nyheter, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. For mer inspirasjon så kan du også følge selskapet på sosiale medier som Facebook og instagram.

Komplimenter, klager og tips om Søstrene Grene
Har du handlet fra Søstrene Grene? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste og mest pålitelige nettbutikkene. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Brukervennligheten til nettsiden - var det enkelt å gjennomføre en bestilling? kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.