Smartlapper Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Smartlapper

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wisoky
Jeg har nylig kjøpt Smartlappers smarte navnelapper for mine barns klær og utstyr. Fra kr 99,-, fikk jeg søte og praktiske navnelapper som løsner ikke fra tøy eller andre overflater. Bestillingen v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Smartlapper - Kvalitet Navnelapper Levering Gratis

  Jeg har nylig kjøpt Smartlappers smarte navnelapper for mine barns klær og utstyr. Fra kr 99,-, fikk jeg søte og praktiske navnelapper som løsner ikke fra tøy eller andre overflater. Bestillingen var enkel på nettsiden deres, med flere valgmuligheter for design og skrifttype. Det tok bare noen dager å få dem levert på min husdør, helt fri for leveringskostnader! Jeg må si at jeg ble imponert av både kvaliteten på produktet, samt den raske og gratis leveringen. Ikke glemmer vi Vipps-betalingsmetoden som gjorde hele prosessen enda enklere! Jeg er virkelig fornøyd med produktene fra Smartlapper - de sparte meg tid og stress mens jeg sørget for at barnas eiendeler skiller seg ut! Og det beste av alt? Hvis du har noen bekymringer om produktenes holdbarhet tilbyr de også 100% fornøyd garanti!


Andre så også på