SmarteGadgets

Alle anmeldelser

SmarteGadgets

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

SmarteGadgets

Er du på jakt etter praktisk produkter innen hjemmeelektronikk? Eller kanskje noen morsomme duppeditter og gadgeter til deg selv eller som gave? Nå finnes det flere nettbutikker som har blitt svært populære innen denne kategorien. SmarteGadgets er en av disse. Her på denne siden kan du lese anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av produktene og tjenestene til SmartGadgets for å finne ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk. På denne måten gjør vi det veldig enkelt for deg å finne frem til de aller beste alternativene innen netthandel!

Om SmarteGadgets
Denne Norske nettbutikken ble stiftet i 2013. Konseptet ble utvikler på en liten studenthybel på Lillehammer av kameratene Alexander Forberg og Mats kirkebirkeland. Det hele startet med en ide og en investeringssum på bare 1000kr. Da Alexander Forberg ødela mobilen sin bestemte han seg for at han ønsket å forsøke å reparere mobilen selv. Da han så hvor mye billigere han kunne reparere telefonen selv bestemte han seg for å prøve å starte en nettbutikk som solgte billige deler slik at andre kunne gjør det samme. Sakte men sikkert fikk han kjøpt et domene og fant en leverandør i Kina. Slik fikk han startet SmarteGadgets sammen med Kirkebirkeland. 

Produkter og tjenester av SmarteGadgets
SmarteGadgets er et selskap som fokuserer på salg av Gadgets, duppeditter. Sortimentet er svært variert og inneholder en rekke tilbehør for mobiltelefoner, leker, fidgetspinnere, sovemasker, forstørrelsesglass, selfielamper og en rekke andre produkter som mange kanskje ikke har hørt om før de besøker nettsiden. Innenfor mobiltilbehør finner du alt du trenger for å reparere enkelt deler av mobilen selv, du finner også linker til en rekke reparasjonsvideoer på nettsiden med instruksjoner for akkurat hvordan du gjør det. Når du handler hos SmarteGadgets sier selskapet at de sender varene følgende virkedag dersom de har varen på lager. Hvis produktet du ønsker er en bestillingsvare kan leveringstiden være på rundt 2-4 uker. Selskapet tilbyr alle de vanlige betalingsmetodene, men også Klarna og Vipps for privatepersoner, og kan også sende faktura per e-post til bedrifter. Ved å benytte deg av førstnevnte kan du også velge å betale bestillingen i flere omganger eller utsette den til senere. Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varene så lenge de er ubrukt og i originalemballasjen. Du kan kontakte SmarteGadgets kundeservice via e-post. Hvis du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

komplimenter, klager og tips om SmarteGadgets
Har du allerede erfaringer med å handle fra denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din opplevelse med kjøpet ditt. Si gjerne litt om leveringen, produktet, kvaliteten osv. for å gjøre det lettere for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle fra SmarteGadgets. Vi ønsker å hjelpe deg og andre brukere med å finne de aller beste alternativene av nettbutikker i innenfor ulike kategorier!