Smart Buy Glasses Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Smart Buy Glasses

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Prudence Nikolaus
Jeg har nylig kjøpt briller fra SmartBuyGlasses og jeg er svært fornøyd med min erfaring på deres nettside. Ikke bare har de et stort utvalg av designer-briller og solbriller, men også lave priser ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positive Erfaringer hos SmartBuyBrillesalg Norge

  Jeg har nylig kjøpt briller fra SmartBuyGlasses og jeg er svært fornøyd med min erfaring på deres nettside. Ikke bare har de et stort utvalg av designer-briller og solbriller, men også lave priser i tillegg til gratis frakt og oppmerksom kundeservice. Nettstedet var lett å navigere, med muligheter for filtrering etter merkevare, stil, farge og ulike funksjoner som polariserte linser eller progressive glass. Jeg satte stor pris på at det var gode bilder av produktene både foran og bak samt detaljerte beskrivelser av størrelse og form. Selv om jeg endte opp med å returnere mine første bestilte brille pga feilstørrelse (min egen feil), gikk returen veldig smidig takket være 100-dagers fri retur policy. Kundeservice var hjelpsomme via deres chat-funksjon når det kom til utveksling av størrelsen min briller samt prosessen rundt returen som inkluderte en pre-paid pakkelapp for enkelhetenes skyld. Samlet sett hadde jeg en positiv opplevelse med SmartBuyGlassesNorge og vil definitivt anbefale dem til andre som leter etter rimelige men kvalitetsrike briller online.


Andre så også på