Sledstore Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sledstore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Homenick
Jeg har nylig kjøpt noen reservedeler til min snøscooter gjennom Sledstore.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjøre, og siden deres hadde et bredt u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Pålitelig nettbutikk for Snøscooter-tilbehør

  Jeg har nylig kjøpt noen reservedeler til min snøscooter gjennom Sledstore.no, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjøre, og siden deres hadde et bredt utvalg av produkter som var relevant for mitt behov. Jeg la merke til at nettsiden var brukervennlig, oversiktlig og informativ - dette hjalp meg med å finne akkurat det jeg lette etter uten problemer. Leveringstiden var også raskere enn forventet. Da pakken ankom var den godt plassert sammen slik at ingenting skulle bli skadet i transporten. Produktene kjøpte fra dem ser også ut til å være av høy kvalitet. Isum: Alt i alt virket det som om Sledstore prioriterer effektivitet og gode kundeopplevelser. Jeg vil definitivt handle igjen hos dem når jeg trenger noe annet relatert til snøscootere.


Andre så også på