Skeidar Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skeidar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Metz
Jeg vil gjerne dele min opplevelse med Skeidar, hvor jeg kjøpte noen av de moderne møbler og interiørartikler til hjemmet mitt. Jeg må si at hele prosessen fra å finne produktene online til å få de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Forbrukergleder vedrørende Skeidars utmerkede utstopning for designløsninger

  Jeg vil gjerne dele min opplevelse med Skeidar, hvor jeg kjøpte noen av de moderne møbler og interiørartikler til hjemmet mitt. Jeg må si at hele prosessen fra å finne produktene online til å få dem levert var enkel og sømløs. Nettstedet deres har et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet. Jeg var imponert over det omfattende sortimentet som de hadde på lager - alt fra komfortable sofaer til vakre spisestue møbler og stilige lamper. Beskrivelsene på nettstedet hjalp meg også med å forstå størrelse, farge, materiale og annen nødvendig informasjon før jeg foretok bestillingen min. Leveringen skjedde i tide, og alle varene ble levert helt intakte uten noen feil eller mangler. Monteringen var ikke så vanskelig heller da instruksjonene fulgte med produktene mine. Totalt sett er jeg svært fornøyd med mitt kjøp hos Skeidar; dette er definitivt et sted hvor du kan stole på at du får holdbare produkter av god kvalitet for ditt hjem interiør behov.


Andre så også på