Skeidar

Alle anmeldelser

Skeidar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Skeidar

Det er visse butikker som alle nordmenn kjenner til og som de aller fleste har erfaring med. En stor grunn til det er nok også det at det butikker som Skeidar har eksistert i veldig mange år, og det blir sånn at en konstant tilstedeværelse i norsk historie gjør en bemerket. Og det er altså definitivt tilfellet med Skeidar. Er det noe du vil vite mer om, kanskje noen detaljer som er verdt å vite om? Da leser du vår anmeldelse her, så skal vi forsøke å gi deg infoen du faktisk behøver. Det er vel noe du definitivt bør ta deg tid til, så får du kanskje en ny fantastisk innredning til hjemmet samtidig!

Hva du bør vite om Skeidar
Dette er altså en veldig kjent, norsk butikk, som har eksistert helt siden 1912! Det er før til og med en første verdenskrig, så det er tydelig at Skeidar har gjort veldig mye riktig med tanke på design og produkter. Og ikke minst med tanke på hvordan de behandler deres kunder også, da det er naturlig nok noe som bør vektlegges. Og det er jo faktisk den kjente norske fotballspilleren Martin Andresen som er eier og daglig leder av Skeidar. Det er ikke ofte du får en tidligere norsk landslagsspiller som eier av et så stort selskap, så det er jo litt gøy kan man si.

Når det gjelder hvordan du kjøper ting hos Skeidar så er det helt vanlig i forhold til det du er vant med fra norske butikker. Det er ikke spesielt gode eller dårlige vilkår, men som en typisk norsk butikk. Det er jo greit nok, for da har du også angreretten som er veldig populær. Da har du muligheten til å teste produktet hjemme først, for å se om det passer så godt som du håpet!

Hva du kan kjøpe hos Skeidar
Det er en veldig fin møbelbutikk på veldig mange måter. De selger møbler og innredningsprodukter for alle rom i hjemmet. Det innebærer senger, stoler, bord, tepper, dekorartikler, belysning og varer for uterommet. Det er en enorm dekning hos Skeidar, og har du ikke handlet der så kan det fort hende at du blir overrasket over alt som finnes der. De har gjort en god jobb, og det er tydelig at de har utvidet sortimentet veldig de siste årene. Det er for øvrig mye mer tilgjengelig der enn det vi har nevnt her, så det er så absolutt verdt å ta en titt.

De selger også ulike merker fra kjente produsenter, så det er en høy kvalitet. Det er klart, det er høye priser der også, men du betaler for en veldig høy kvalitet, og det er noe du kommer til å sette pris på også. Så igjen, ta en titt, det er noe vi anbefaler høyt.

Er du en av tusenvis av nordmenn som har handlet hos Skeidar? Fortell oss gjerne om det, og hjelp våre andre lesere med enda mer informasjon om hvorvidt de bør kjøpe hos Skeidar!