Skatepro Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skatepro

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Herbert Marquardt
Jeg har nettopp hatt en flott opplevelse med SkatePro. Nettbutikken har et bredt utvalg av produktene mine interessert i, og fikk meg til å føle meg som en ekte action-sport spesialist. Jeg var spe...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott butikkopplevelse hos SkatePro

  Jeg har nettopp hatt en flott opplevelse med SkatePro. Nettbutikken har et bredt utvalg av produktene mine interessert i, og fikk meg til å føle meg som en ekte action-sport spesialist. Jeg var spesielt imponert over utvalget av rulleskøyter og sparkesykler, som begge hadde mange forskjellige merker og modeller å velge mellom. Bestillingsprosessen var også veldig enkel og sømløs. Jeg fant de produktene jeg ønsket på nettstedet deres, la dem til i handlekurven min, fullførte betalingen min og mottok bekreftelse på kjøpet mitt umiddelbart etter bestillingen ble gjort. Leveringen var også raskere enn forventet. Produktene jeg bestilte dukket opp innen kort tid og var godt beskyttet under transporten. Samlet sett hadde jeg en fantastisk opplevelse med SkatePro, fra start til slutt - alt gikk knirkefritt! Jeg vil absolutt anbefale dette stedet for alle som leter etter kule actionprodukter eller spennende sportsutstyr!


Andre så også på