Simply Dresses Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Simply Dresses

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Braulio Volkman
Simply Dresses har virkelig imponert meg med deres utrolige samling av vakre kjoler! Jeg bestilte en cocktailkjole for en bryllupsfest og kunne ikke vært mer fornøyd med mitt valg. Kjolen kom raskt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Simpelt Skredderi - Fantastiske Kjoler

  Simply Dresses har virkelig imponert meg med deres utrolige samling av vakre kjoler! Jeg bestilte en cocktailkjole for en bryllupsfest og kunne ikke vært mer fornøyd med mitt valg. Kjolen kom raskt, passet perfekt i størrelsen min og var like vakker som den så ut på nettsiden. Jeg satte også pris på det store utvalget av forskjellige stiler og farger som Simply Dresses tilbyr. Enten du er ute etter et langt ballkjole eller en kortere casual kjole, kan du være sikker på å finne noe som passer din smak her. En annen ting jeg likte med dette nettstedet var at de hadde mange gode filtreringsalternativer slik at jeg kunne begrense søket mitt basert på preferansene mine. Dette gjorde hele shoppingopplevelsen veldig lett og stressfri. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Simply Dresses til noen som leter etter høykvalitets formelle kjoler online!


Andre så også på