Rusta

Alle anmeldelser

Rusta

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Lunehjem.no
Lunehjem.no

Vi nordmenn er svært opptatt av et vakkert og estetisk hjem. Derfor finnes det i dag et hav av interiørbutikker på nett slik at ...

Logo Homeroom
Homeroom

Er du glad i å gjøre det koselig hjemme? Ønsker du et hjem som er vakkert og fult av inspirasjon? I dag kan du finne absolutt a...

Logo IKEA
IKEA

Holder du på å pusse opp hjemme? Eller skal du kanskje flytte inn i en ny bolig? Da trenger du gjerne både møbler og inter...

Rusta

Ser du etter den beste butikken for produkter til hjemmet? Dette er et enormt varesegment og det finnes utrolig mange butikker å velge mellom. Så hvordan finner du den beste for deg? Det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap er til å stole på er å lese om tidligere kunder sine erfaringer. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av et selskap slik at du enkelt kan finne det som passer best for deg. Se for eksempel hva andre sier som butikker som Rusta her!

Om Rusta
Rusta er opprinnelig et svensk butikkonsept som ble etablert allerede i 1986. Etterhvert som driften i Sverige gikk bedre og bedre begynte selskapet etterhvert å utvide utenfor landegrensene. I dag har selskapet over 170 butikker fordelt over Sverige, Norge, Tyskland og Finland. I følge selskapet selv har de også fokus på å legge til rette for en mer bærekraftig drift og produksjon.

Produkter og tjenester av Rusta
Nettsiden til Rusta er i motsetning til en vanlig nettbutikk et sted der du kan se en fullstendig oversikt over sortimentet deres og finne informasjon som lagerbeholdning i de ulike varehusene. Når du bruker nettsiden deres så kan du benytte deg av en handleliste-funksjon som vil la deg lage en oversikt over alle varene du ønsker å kjøpe fra varehuset deres. Sortimentet til Rusta er delt inn i flere produktkategorier som vises på nettsiden; hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, hage og tips & inspirasjon. Når du handler hos Rusta har du automatisk 30 dager bytterett på alle produkter, noe som vil at du i denne perioden kan returnere varene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Rusta har også en egen kundeklubb som gir deg tilgang til eksklusive tilbud og andre fordeler som blant annet 365 dager bytterett i stedet for 30. På nettsiden til dette selskapet finner du også en fullstendig oversikt over alle varehusene deres med både adresse og åpningstider. Du kan også benytte deg av en søkefunksjon dersom du er på jakt etter et spesifikt produkt for så å se hvilket varehus produktet er tilgjengelig i. På tips & inspirasjonssiden vil du finne en rekke ulike artikler og bilder som viser hvordan de ulike produktene deres kan brukes sammen for å oppnå ønsket stil, i tillegg til ulike guider og råd om alt fra grilling til planting.

Komplimenter, klager og tips om Rusta
Har du benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet? Eller har du noen andre erfaringer med Rusta? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og mest pålitelige forretningene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring om dette selskapet. Fortell gjerne litt om blant annet kundeservicen, produktene, kvaliteten, butikken eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre lesere.