Rosegal Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Rosegal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Naomie Goodwin
Jeg har nylig handlet på Rosegal og må si at opplevelsen min var fantastisk! Som en pluss-størrelses kunde, er det ikke alltid like enkelt å finne klær som passer godt og ser bra ut samtidig, men d...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shoppingopplevelse hos Rosegal

  Jeg har nylig handlet på Rosegal og må si at opplevelsen min var fantastisk! Som en pluss-størrelses kunde, er det ikke alltid like enkelt å finne klær som passer godt og ser bra ut samtidig, men dette var ikke et problem hos Rosegal. De har et stort utvalg av trendy klær i forskjellige størrelser som passet akkurat perfekt for meg. Prisene deres er også veldig rimelige, noe jeg satte pris på siden jeg ikke ønsket å bruke så mye penger på klærne mine. Fraktvarigheten var også overraskende kort - plagget mitt ble levert bare noen få dager etter at jeg hadde bestilt det! Hva jeg likte spesielt med denne nettbutikken er tilbehøret de selger. Det ga virkelig den ekstra gnisten til antrekket mitt og fikk meg til å føle meg mer selvsikker i min egen stil. Totalt sett vil jeg definitivt anbefale Rosegal for alle kundene der ute som ønsker seg trendy klær i forskjellige størrelser uten å tømme lommeboken sin!


Andre så også på