Rocket Padel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Rocket Padel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hardy
Jeg har nylig prøvd ut Rocket Padel og jeg må si at jeg er imponert over opplevelsen. Først og fremst, treningssenteret har en flott atmosfære som gjorde meg komfortabel fra det øyeblikket jeg gikk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Rakett Padelsport gir deg bedre resultater

  Jeg har nylig prøvd ut Rocket Padel og jeg må si at jeg er imponert over opplevelsen. Først og fremst, treningssenteret har en flott atmosfære som gjorde meg komfortabel fra det øyeblikket jeg gikk inn døren. Til tross for min manglende dyktighet i padel, ble jeg møtt med varme av de ansatte som fortalte meg om fasiliteter og aktiviteter tilgjengelig. Jeg fikk muligheten til å spille sammen med noen veldig talentfulle spillere som lærte meg mye underveis. Det var tydelig at alle på treningssenteret ønsker å forbedre seg og jobbe hardt for å nå sitt neste nivå - slik navnet antyder - noe som inspirerte meg også. En annen ting som stod ut var variasjonen av timer og programmer regelmessig organisert av senteret. Jeg så alt fra individuelle treningsprogrammer til gruppetimer for ulike aldersgrupper eller erfaringsettinger. Alt i alt hadde jeg en positiv opplevelse hos Rocket Padel, uten tvil et sted hvor du alltid kan lære noe nytt mens du har det moro med sporten!


Andre så også på