RobotEksperten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

RobotEksperten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sipes
Jeg har nylig handlet hos RobotEksperten og er svært fornøyd med deres tjenester. Siden 2008 har de spesialisert seg på å tilby husrobotter, og det merkes at de virkelig kan sitt fagfelt. Kundeser...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk support og profesjonell kundebehandling hos RobotEksperten

  Jeg har nylig handlet hos RobotEksperten og er svært fornøyd med deres tjenester. Siden 2008 har de spesialisert seg på å tilby husrobotter, og det merkes at de virkelig kan sitt fagfelt. Kundeservicen var enestående fra første stund. De hadde et bredt utvalg av produkter som gjorde at jeg fant den perfekte roboten for mitt hjem. Jeg ble også positivt overrasket over hvor fort produktet ble levert. Da jeg skulle sette opp roboten, var det noen tekniske vanskeligheter som dukket opp, men heldigvis kunne jeg kontakte kundeservice som hjalp meg umiddelbart. Det viste seg å være noe ganske enkelt, men uten hjelp fra dem ville jeg aldri funnet ut av det. Totalt sett vil jeg absolutt anbefale RobotEksperten til alle som ser etter gode produkter innenfor dette feltet, samt god kundebehandling og profesjonalitet i alle aspekter ved opplevelsen.


Andre så også på