Ritohobby

Alle anmeldelser

Ritohobby

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Ritohobby

Det å ha en aktivitet eller en hobby man er glad i er ikke noe man bør undervurdere, og det er ikke nødvendigvis sånn at det skal inkludere en telefon. For bare tenk på det, folk har hatt det gøy også uten telefoner! Så det er fortsatt mulig, men det kommer litt an på hva du ønsker å utforske. Derfor bør du kanskje ta en titt på Ritohobby, en gøy og spennende butikk av flere grunner, og en som er av interesse for veldig mange. Har du erfaring med den så er det topp, men om ikke, les vår anmeldelse! Forresten, gjør det uansett, for da får du informasjon som kan være greit å ha med seg videre. Enig? Da leser du videre her!

Hva du bør vite om Ritohobby
Dette er en dansk butikk, noe som gjør at du kan stole på dansk kvalitet i ditt kjøp. Det er mer verdifullt enn du tror, for våre naboer i sør har gjort en veldig god jobb med det de tilbyr, og hva du får av vilkår. Det er noe du bør legge vekt på, og det er faktisk en butikk med veldig god score hos TrustPilot. Igjen, det er noe å legge vekt på, for dette er en nøytral side som ikke har spesiell interesse hvorvidt Ritohobby gjør det bra eller dårlig. Så det er noe vi som kunder kan bruke med god tillit. Ritohobby er i dag en av de største forhandlerne av garn og andre hobbyartikler, noe du selv kan se på sortimentet.

Du får også som sagt gode vilkår. Det innebærer for eksempel at du har fri frakt på kjøp over 799 kroner, prisgaranti og 365 dagers returrett. Dette er vilkår man ikke ser så ofte i norske butikker, og gjør det kanskje ekstra fristende for en handel?

Hva du kan kjøpe
Som sagt så selger de garn og andre hobbyartikler. Selv om det kanskje ikke virker så imponerende, så holder det bare å besøke Ritohobby selv. Da vil du umiddelbart få et veldig godt bilde av alt som tilbys, og hvorfor det de selger kan være så fristende. Som produktkategorier finner du for eksempel Garn, Håndarbeid, Kreativt / DIY, Sying, Oppskrifter og Tilbehør & Redskaper. Det er en ganske god dekning får man si, og gjør at du kanskje også blir litt overrasket over alt som finnes der. Spesielt med tanke på at det er en veldig god dybde i alle disse kategoriene også.

Så hjelper det i tillegg på at de bruker artikler som kommer fra kjente produsenter, slik at du virkelig får den høye kvaliteten når du for eksempel skal sy. Har du litt erfaring med dette så vet du nok akkurat hvor viktig det er, og hvorfor det er noe du bør sette pris på. Så ta gjerne en titt hos Ritohobby, det tror vi ikke at du kommer til å angre på.

Har du kjøpt hos Ritohobby? Fortell oss her om det, så hjelper du våre andre lesere!