Revir Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Revir

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Laisha Hudson
Revir.no – En entusiastdrevet friluftslivsbutikk Jeg har nylig handlet på Revir og jeg må si at dette er en butikk jeg virkelig kan anbefale til alle friluftsinteresserte der ute! Deres utvalg av ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Fantastisk Friluftsbutikk

  Revir.no – En entusiastdrevet friluftslivsbutikk Jeg har nylig handlet på Revir og jeg må si at dette er en butikk jeg virkelig kan anbefale til alle friluftsinteresserte der ute! Deres utvalg av varer innen nærtur, fluefiske, topptur, hundekjøring, bushcraft, kunst og kaffe er virkelig imponerende. De har et eklektisk vareutvalg som tydelig viser at denne butikken drives av ekte entusiasme. Det som gjør butikken enda bedre er den fantastiske kundeservicen. Alle mine spørsmål ble besvart raskt og effektivt av de ansatte på Revir. Jeg fikk også personlig hjelp fra en ekspert når det kom til å velge det beste utstyret for min tur. Jeg elsket også opplevelsen med å handle på nettstedet deres; alt var så lett å finne med god beskrivelse om produktene og bilder i høy oppløsning gjorde valgene mine mye enklere. Alt i alt vil jeg gi Revir tommel opp for sitt store utvalg av produkter innenfor mange områder av friluftslivet sinner interesser samt sin gode kundeservice. Jeg kommer definitivt tilbake igjen for mer shopping!


Andre så også på