Revir

Alle anmeldelser

Revir

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Revir

Friluftsliv er noe vi Nordmenn er over gjennomsnittet opptatt av. Vi har alltid hatt tradisjon for fjellturer, campingturer og lignende. Med det Norske klimaet er det viktig med godt utstyr. Er du for eksempel på jakt etter et nytt telt eller gode klær til den neste utflukten? Nå til dags kan du finne så og si alt du trenger på nett, noe som gjør det enklere for deg å skaffe deg alt du trenger i en hektisk hverdag. Revir er en nettbutikk med fokus på friluftsliv og utstyr, og her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Revir for å finne ut om dette høres ut som et butikk som kan passe for deg.

Om Revir
Revir er en Norsk butikk med fokus på friluftsliv og utstyr som ble etablert i Oslo i 2016 av Rickard Lawson, Ola Ødegaard og John Harald Knutsson. Revir har en fysisk butikk i Oslo som både har et galleri og en kaffekrok. Målet til Revir er i følge selskapet selv å tilby produkter som leder til en helhetlig turopplevelse. De har også fokus på å representere et lokalt og bærekraftig alternativ til lange eksotiske ferieturer. Til inspirasjon har Revir vært med å planlegge og arrangere flere kunst- og fotoutstillinger.

Produkter og tjenester av Revir
Revirs varesortiment består av en rekke utstyr og tilbehør tilpasset friluftsliv. Du kan forvente å finne produkter som kompass, kikkerter, fiskeutstyr, økser, telt og mye mer. I tillegg til utstyr og tilbehør selger Revir også klær, sekker og sko til ulike friluftsformål fra flere ulike merkevarer. I tillegg til denne typen produkter har Revir også en produktkategori som kalles for kultur der du kan finne produkter som bøker, kunst og foto. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer hos Revir kan du enten melde deg på nyhetsbrevet deres eller følge med på salgssiden på nettsiden deres. I tillegg kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Når du handler fra denne nettbutikken har du 14 dagersangrerett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Hos Revir kan du også leie enkelte produkter over en gitt periode, dette gjelder utstyr som for eksempel telt og sykler. Her betaler du en gitt sum per døgn. For å kunne leie utstyr fra denne nettbutikken må du være fylt 18 år og du er selv ansvarlig for å behandle utstyret på en slik måte at det ikke blir skadet. 

Komplimenter, klager og tips om Revir
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor ønsker vi gjerne å høre fra deg dersom du har handlet varer fra Revir eller har andre erfaringer med dette selskapet. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om eventuelle positive eller negative aspekter. Leveringstid, produktet, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.